Jdi na obsah Jdi na menu
 


VODA

Voda  je blahodárná !
Info pro toho , kdo to ještě neví.............

 

Spousta lidí říká, že nechtějí pít před ulehnutím do postele, aby nemuseli vstávat v noci. Zeptal jsem se doktora, proč lidé potřebují močit v noci? Odpověď: Gravitace zadržuje vodu v dolní části těla, když jste ve vzpřímené poloze (nohy otékají). Když ulehnete a dolní části těla (nohy, atd.) se dostanou do stejné úrovně s ledvinami, potom ledviny odtud snadněji odstraní vodu. Věděl jsem, že je třeba pít vodu, abychom vypláchli toxiny z našeho těla, ale toto bylo pro mě novinka.

 

Správný čas kdy pít vodu ... velmi důležité. Pitná voda v určitém čase maximalizuje svoji účinnost na organismus: 2 sklenice vody po probuzení - pomáhá aktivovat vnitřní orgány, 1 sklenice vody 30 minut před jídlem - pomáhá trávení, 1 sklenice vody před koupáním - pomáhá snižovat krevní tlak, 1 sklenice vody před spaním - pomáhá zabránit mrtvici nebo infarktu.

 

Můj lékař mi řekl, že voda před spaním také pomůže předcházet noční křeči nohou. Kardiolog uvedl, že kdyby každý člověk po obdržení tohoto e-mailu, jej odeslal 10 lidem, mohlo by to pravděpodobně zachránit jednoho člověka.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář