Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ra-Sheeba

28. 1. 2010

Ra – Sheeba

 

Od Merilin Bretherick – Wangaratta Australie

Na počátku došlo k překvapivému seskupení šťastných okolností, které se staly základem pro zrod „ Ra-Sheeby“.

Vše začalo tím, že jeden z hlavních představitelů, Michael, měl vizi „centra“ na úpatí Barrier Rangers. Když v roce 1982 cestoval na Broken Hill. Jeho duchovní stezka začala tím, že jeho prioritou bylo následovat svou intuici. Inspirován učením Findhornu a Peterem a Elieen Caddy.

V roce 1991 přišel Michael a jeho rodina přesně na toto místo, které jim bylo vizí sděleno, aby žili na farmě. V roce 1998, když jsem byla v Adelaide, potkala jsem jeden pár z Anglie. Jim bylo sděleno vyšší bytostí, že mají provést obřad v Anglii v Glastonbury, aby zakotvili energie bohyní, což také učinili. Potom jim bylo řečeno, že by se měli odebrat do „Alice Springs“ v Austrálii,aby tam provedli ten samý obřad 25.září 1998. Nejprve šli do Adelaide a plánovali cestu do Alice Springs, avšak v tento den se jim nepovedlo se tam dostat. Vyšší bytost jim však řekla, aby neměli starost, že je někdo pozve k sobě a pomůže jim.

Pozvala jsem je na naše místo na úpatí Barnier Rangers. Na místo, které se nazývá The Springs – Prameny. Přijali pozvání a ptalise, zda mohou provést obřad k zakotvení energie bohyní. Byla vytvořena dvanáct stop velká Davidova hvězda z krystalů křemene a obřad byl proveden. Energie byla zvláštní. Energie bohyní začala pracovat s lidmi, kteří v The Springs bydleli tak, že byla těm lidem připomenuta role, kterou při tom hráli.  Peter Johanson začal přijímat (kanalizovat) symboly a jejich význam. Pokusila jsem se získat zasvěcovací proces a formát Ra-Sheeby a Michael se postaral o to, aby zůstali všichni zúčastnění uzemněni. Je zajímavé si vzpomenout na naše minulé životy a naše role, které jsme tenkrát v Egyptě měli, když byla Ra-Sheeba poprvé předvedena faraonem a jeho ženou.

Vyšší bytost nám řekla, abychom tyto energie nazývali Ra-Sheeba (vyslovuj šiba). Manželský pár z Anglie, Allen a Shirley, také obdrželi tradici práce s energiíí, ale bez symbolů a formátu.

Allen, Shirley a Tina pak znovu přijeli z Anglie na první seminář. Bylo zasvěceno prvních osm „hlavních představitelů bylo zasvěceno a získalo mistrovský stupeň Ra-Sheeby.

Vyšší bytost chtěla, aby se tato energie rozšířila do celého světa.

Co je to Ra-Sheeba ?

Je to velmi mocná součást dosažitelné univerzální léčivé energie.

Jako kolektivní vibrace jsme my, lidé, dosáhli požadovaného vibračního stupně a vír informací a energie začal filtrovat. Naposledy to bylo v Egyptě, kdy jsme měli možnost přístupu k této úrovni, když konečně dosáhli tohoto stupně „strážci“. Hlavní představitelé byli připraveni a jediný, který měl sílu toto předat lidem, byl faraon. Po smrti faraona bylo vše ztraceno.

Nyní se hlavní představitelé vrátili opět na „jeviště“. Jsou opět připraveni tuto energii získat. Tentokrát bude mnohými udržována a bude hodnotnou podporou vzestupu. Tentokrát by neměla být zneužita. K tomu již nemůže dojít, protože to není jen jedna osoba ani skupina, která odpovědně tuto energii udržuje. Pokud může tuto energii udržet hodně lidí a jsou schopni prokázat integritu, potom bude nastartován tok energie jako nikdy před tím. Je to poprvé, kdy se spojil RA se Sheebou.

„Sheeba“ – sexuální, kreativní a radostný výraz lásky. Ženská část tohoto pilíře univerzální léčivé energie, která vede přímo ke zdroji.

„RA“ – zdroj centra Velkého centrálního slunce.

Sheeba ukazuje cestu k Ra. Jen pomocí Sheeby dosáhneme na Ra a najdeme pravou stezku domů.

Léčení Ra-Sheeba pracuje přímo na čakrách. Mění naší DNA a elektromagnetická pole. Přitom nás učí spojit se s Láskou. Láska je to, co nám pomáhá kráčet kupředu na všech úrovních. Je nutné abychom tuto energii udrželi a umožnili vibracím nás změnit. Ochraňuj Světlo. Ukaž naše Světlo všem a dívej se, kdo Světlo pozná.

Co se stane zasvěcením ?  - Změní se tvé vibrace, změní se barvy tvé duše a otevře se cesta lásce, aby mohla proudit tvou bytostí.

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář