Jdi na obsah Jdi na menu
 


meditace

18. 8. 2010

Nedavno jsem byla na setkání v Něněticích. Byl tam s námi i Slávek Hlas a bubnovali s Honzíkem. Meditovali jsme na téma přání. Měli jsme si něco přát a slnění přání mělo být ve studánce. Je to moc krásné, zažila jsem to už několikrát. Tentokrát však místo aby jsem si něco přála, zjevil se mi bílý mrož. To přání vyslovil za mne. Dostala jsem od něj vizi, jak pomoci očistě moří od ropné skvrny.

Rozhodla jsem vše napsat sem, protože víc lidí víc zmůže. Tak prosím o pomoc, o zesílení této vize. Prosím vás, kdo čtete tyto řádky. Meditace bude probíhat 23.,24 a 25.8.2010 ve 22 hodin.

Meditace na očistu moří od ropné skvrny.

Uděláme si  klidnou půlhodinku. Zapálíme svíčku, čím víc, tím líp. Ale klidně stačí jen jedna. Vonná tyčinka umocní meditaci, pokud jí máme při ruce, je příjemné jí zapálit. Vyčistí prostor od negativních energií  a přiláká ty dobré. Pustíme si klidnou hudbu, usadíme se pohodlně. Kdo neusne, může si lehnout J .

Představíme si  bílého mrože, který nás bude doprovázet. Připluje na pobřeží moře na kře. A pozve nás na projížďku. I když je to kra, bude nám příjemně teplo. Poplujeme klidnými vodami ke skalám a při tom si užíváme krásného teplého dne. Křik racků nás upozorní na blízkost pevniny.  Po chvíli si představíme, jak voda naráží na skály. V průrvě mezi kameny uvidíme vznikající vír. Představíme si,  jak po povrchu moře se k víru blíží ropná skvrna a vír jí přitahuje k sobě.  Vtahuje  ropu do svého středu a odvádí jí do hloubky, kde se ropa odděluje z vody a ukládá do ohromné podzemní nádrže. Toto si budeme představovat tak dlouho, dokud ropa bude přitékat. Nebo tak dlouho, dokud vás to bude bavit J  Pak poprosíte  bílého mrože, aby vás odvezl nazpět, tam kde vás naložil. Odmění se vám svým něžným pohledem a radostnýma očima. Můžete si s ním na zpáteční cestě hrát. Při vystupování  vám  jistě zamává svou ploutví…

Poděkujeme matce Zemi, že nás na této cestě provázela a pomalu otevřeme oči. Zhluboka se nadechneme a rozhlédneme se kolem, jak je krásný ten náš svět…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář