Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejen kovid 19

Nejen koronavirus

 

Každý den posílám energii všem mým milým. Posílám ze svého srdce také energii a světlo (v meditaci) celému světu . Prosím o pomoc San. Germania, aby svým mečem rozprostřel svou fialovou energii všude tam, kde jsou viry, bacily a bakterie, které škodí lidskému organismu a všechny je spálil svým fialovým plamenem.

 

Jsem asi jako všichni hodně doma. A tak udělejme si půl hodinku, společně, ve stejný čas a pošleme krásné, příjemné a jemné vibrace lásky, přátelství, radosti a zdraví, celému lidstvu. Čím víc nás bude, tím budeme mít větší sílu.

Naše vyšší „JÁ“ se postará o to, aby se energie spojila a vytvořila silný proud pozitivních vibrací. Nabijme si naše AURY, aby se žádná nemoc, vir ani bacil nedostal do našeho těla ani nám, ani našim blízkým, a aby se nerozvinul ani nikde jinde. Je to v našich silách. Kam jde myšlenka, tam jde energie.

 

Devátá hodina večerní je ten správný čas. Vím, že v tu dobu posílají energii i jiné skupiny lidí na celém světě. Připojme se k nim.

 

Jak na to ???

 

Sedím, přestanu vnímat okolí, poprosím o REIKI a začnu si představovat jak mnou prochází silná krásná a příjemná energie. Ta mne léčí a vystupuje z mých dlaní a prstů ven do mého nejbližšího okolí a naplňuje místnost a dál do okolí . Tam kde jsou moji milí, které si v mysli představuji (nebo se dívám na jejich fotky). Potom směřuji energii dál do celého města, kraje, země, okolních zemí a celého světa – celé zeměkoule... Paprsky nakonec vysílám až do vesmíru.

Často cítím, jak se má energie připojí na proud krásné a příjemné energie dalších lidí.

 

Určitě je dobré si pustit při tom příjemnou hudbu a zapálit svíčku. Ale v dnešní době , kdy jsou doma všichni členové rodiny, to je složitější :-) A proto volím vypnutí vnímání. Mám s tím dobré výsledky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář